trimkurs

Vinter och kallt, isen ligger tjock, då är det dags att tänka på vårens båtförberedelser och sommarens äventyr! Västkustens IF-båtklubb vill bjuda in till trimkurs för att på bästa sätt utveckla tankar och drömmar. Kursen har seminarieform, och det är deltagarna som bestämmer takten. Den riktar sig till förstabåtsägare såväl som besättning och kappseglingsintresserade.

Kursen omfattar inställning av rigg och vårrustning, segeltrim för alla vindar och segel (även spinnaker) och de enklaste förbättringarna. Med kunskap så seglar ni inte bara snabbare, utan också enklare och tryggare.

Vi träffas två tisdagar i januari och februari i Långedrag, Göteborg. Om intresse finns har vi ett uppföljningstillfälle på vattnet (t.ex. någon arrangör kan följa med i båten) eller vid bryggan i vår. Kan du bara ett tillfälle, kom ändå! VIF bjuder på fika.

Kursen sker på plats. Arrangörerna har diskuterat även en distansvariant; skriv till arrangörerna huruvida en sådan skulle vara av intresse. Vi tar även emot åsikter från intresserade som inte har möjlighet att delta vid just detta tillfälle, eller om det finns intresse för ett lokalt arrangemang på annan ort.

Tid: tisdagarna 25 januari och 1 februari, kl 18

Plats: Långedrags segelsällskaps klubblokal, Solhöjdsgatan 16, 426 76 Västra Frölunda

Anmälan: Intresseanmälan görs till Ingemar Ådahl, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkommen!